4 Temmuz 2012 Çarşamba

Yazıcam Kardeim Kıskandım işte

Kıskandım iste yazıcam kardeşim. Efendim Kaytan bıyıkım Macaristandan gelen bir arkadaşını karşılamaya gitti ve arkasından biraz sohpet biraz gezi yapıcaklar. Aksilik iste benim de kıskançlık zamanım :( ama işin kötüsü ders ,ödev ,kurs derken yanında gidemiyorum. Hadi dedim ben aşkıma güvenirim gitsin görsün arkadaşını hem olmaz olgun insanlarız.
    Hay dilimi Eşşek arısı yoksaydı nerden biliyim için için bu kadar kıskanıcağımı . Efendime söyliyim birazda toplıyayım konuyu olgunluk yaptık gönderdik aradan bir saat geçti içim kurtlandı , ne yaptılar ne yapıcaklar ne oldu diye. 2 saat oldu bizim kindende mesaj yok iyice karalar bağladım sonunda konuştuk hava alanında bekliyormuş uçak rotar yapmış bizimki 1,5 2 saate yakındır bekliyormuş. Hoppala rahatlasana kardeşim bak daha görüşememişler bile olmaz bir kere çamura yatmışım kalkarmıyım mahalle karısından beter bahane arar oldum."Elin adamını neden bu kadar bekler ki, bak görüyorsun dimi ne kıymetli kaç saattir hava alanında volta atıyor resmen " tarzında iyice çamura kaydım bişey değil gabirimin suçuda yok baştan "olurmu öyle şey git arkadaşın yol bilmez iz bilmez havalarında söylenip gönderdik " gitse suç gitmese suç. Eh bi zamet uçak inmiş bizimkiler bavulları kapıp doğru OTELE aman allahım iki kat daha arttı benim kıskançlık :) biliyorum bavulları otele bırakıp dolaşmaya yemek yemeğe gidicekler NOT: Akşamdan anlaşma imzaladım :) velhasıl gezmeler dolaşmalar derken bunlar baya eğlenmiş arada bana MESAJ atmıyor canımın içi ders çalışyor şimdi rahatsız etmiyim diye. Bi bilse sabahtan akşama kıskançlık nöbetlerinden 5 saate 1 satır kod yazdım oda yanlış olmuş :) bilgisayarla kavga eder oldum neden mesaj atmıyor diye " İşin kötü yanı şarjım azaldı diye haber verdi son konuşmada zırt pırt arayıp şarjını bitirmiyim diye bakıyorum." hani bide arayıp ulaşamazsam allah bırak çamura yatmayı çamuru kurutur üstüne bakla ekerim huyumu biliyorum:)
nihayet güzeller güzelim eve varmış ufak bir gün sonu  verdikten sonra içime sular yok yok valla şelaleler aktı rahatladım... Bunca kıskançlığın en güzel yanı ise bütün gece yatağımda döndüm durdum.
Bana neler olmuş böyle Aşk yok yok ben baştan aşşağı yeniden yaratılmışım hamurumuda ,suyumuda güzelimden almışım.
Eh gel şimdi pervane misali dön dur yaz aylarında çiğ düşmüş gül tenli sevgilinin etrafında
Yerim ben seni Kaytan Bıyıkım

4 yorum:

  1. Ayh ne zor işler bunlar böyle.. rahat olmanızı tavsiye ederim efendim..

    YanıtlaSil
  2. oyyy kıyamam sağa ben kuzuuuumm:))

    YanıtlaSil
  3. bu kıskançlık türü en sevdiğimdennnnn :d deli gibi kıskanılır ama karsındakini rahatsız edilmez :d

    aşk güzel bişi darısı başıma amin :d

    YanıtlaSil
  4. Amin amin...
    De bizde bu kıskançlık için güzel bir söz vardır. "ya adamı verem eder, yada veremm:)"

    YanıtlaSil