27 Kasım 2013 Çarşamba

Senin yerine ben söylerim

Ne oldu sevgilim. Neden susuyorsun. Bu belirsizlik neden ? Konuş bir şeyler söyle... Dur ben söyleyeyim senin yerine, ben anlatıyım anlatmak söyleyemediklerini....
   Başta arzuydu her şey, bedenin istiyor arzuların açlığını arttırıyordu. Anlık bir şey istiyordun ufak bir kaçamak, ilk dokunuştan sonra fazlası biraz daha ilerisi. Hoşuna gittiğinden belki, belkide doyamamıştın daha. Biraz daha sürsün istedin sevişmeler, zamanla alışkanlığa dönüştüm senin için. Hem karşılıklı istenilen bir şeydi sevişmeler, düşünmedin düşünemedin. Karşındakinin aşkla baktığını, daha ilk dokunuşunda sevdiğini seni. Fark ettiğinde kendini'de beni de kandırdın sevgilim. Arzu ile aşkı ayıramadın sevgilim.
  Yavaş yavaş doymaya başladın benden, farklı bedenler, farklılıklar istemeye başladın. Ama dile getiremiyor'dun bunu , böyle birey olamazdı senin için. İnsan sevgilisini başka biri için terke'demezdi. Fakat açlık benliğinden öne geçti yine. Ufak bir kaçamak, kimsenin bilmesine gerek olmayan önemsiz bir kaçamak ne olacak ki. İlki ikinciyi hazırladı, ikinci üçüncüyü. Canın acıyordu aslında birini seviyorken başkasıyla olmak kendinle çatışmana sebep oluyordu.
  Duygularını bastırıp kaçtın, kolay olan buydu nasıl olsa. Nereden bilirdin ki bir kaçamak sırasında aşık olacağını, başka bir insana böyle duygularla bağlanacağını..
  Şimdi ise karşımdasın, söyleyemiyorsun anlatamıyorsun. Ben senide kendimi de kandırmışım diyemiyorsun, neden öfkelenmem'den mi korkuyorsun ? Yada kırılmam'dan.
 Dinle sevgilim. Kızgın değilim sana, aslında kendime kızgınım. Başından beri farkındaydım duygularının, kalbinde aşk olmadığının. Gözlerine ilk baktığımda aşık olmuştum sana, sevmediğini bilerek senin oldum. Senin kadar bende suçluyum sevgilim. Benim olursun sandım, duygularımı gördükçe sende aşık olursun sandım.
  Git şimdi sevgilim, Aşık olduğun adama git.. Fakat konuş onunla duygularını konuş, hislerini konuş, aşkı aşık olmayı. Senin gibi aşık olduğuna emin ol sevgilim..
 Ben mi ? Ben alışkınım güzelim, severken ayrılmaya , terk edilmeye alışkınım sevgilim. Hem aşk sevdiğinin mutlu olmasını istemek değil mi ? Benimle olmasa da mutlu ol sevgilim......

        '' Bensiz yalan olacağına...
                                               Bensiz gerçek olsun.... AŞK ''

3 yorum: